کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

راننده ای که پدرعلم نوین گردشگری جهان شد!

3 شهريور 1401 ساعت 9:40

خبرگزاری ایلنا روز گذشته درخبری از یک ایرانی به عنوان پدرعلم نوین گردشگری جهان یاد کرد!


درخبر ایلنا آمده است:
باید بدانید نابغه ترین فرد جهان یک ایرانی است!
پروفسور محمدشریف ملک‌زاده از سیستان و بلوچستان که دارای فوق دکترای مدیریت گردشگری، دکترای افتخاری به دلیل نوآوری در حوزه گردشگری از سوی IAUP اتحادیه بین‌المللی روسای دانشگاه‌های جهان در نیویورک است، اولین مخترع صنعت گردشگری در جهان هم است.دبیرخانه دائمی جایزه جهانی MFT، در دانشگاه پرزیدنت اندونزی نیز به نام او است.همچنین طبق نشریه بین المللی WORDPRESS جزء 3 هزار دانشمند جهان است.علاوه بر اینها بنیان‌گذار و پدر علم نوین گردشگری جهان به انتخاب IAUP است.
عضویت در شورای اجرایی و برنامه‌ریزی اتحادیه بین‌المللی روسای دانشگاه‌های جهان در نیویورک امریکا و رئیس اتحادیه دانشگاه‌های جهان در منطقه آسیای مرکزی و خاورمیانه از دیگر سوابق کاری او است.
این ادعا موجب تعجب فعالان گردشگری درکشور شد.پدرعلم نوین گردشگری عنوانی است که نمی توان به سادگی از آن گذشت.
ملک زاده کیست؟
ملک زاده قبل از آمدن به تهران، در مشهد ساکن بود و با ارتباطاتی که فراهم ساخت درسفرهای آیت الله هاشمی شاهرودی، رئیس وقت قوه قضاییه ، سعی می کرد رانندگی و همراهی ایشان را از دست ندهد. هم صحبتی با آیت الله شاهرودی راهی شد برای امکان ارتباط با مقامات قضایی و رسیدن به مدیرکلی در این قوه.
ملك‌زاده از سوي علي‌اكبر صالحي وزيروقت امور خارجه به سمت معاونت مالي و اداري اين وزارت‌خانه منصوب شد كه اين انتصاب واكنش نمايندگان مردم در مجلس شوراي اسلامي را برانگیخت و تا آنجا پیش رفت که وزير امور خارجه را در آستانه استيضاح قرار داد. این در حالی بود که وزارت اطلاعات نيز طي نامه‌اي به وزير امور خارجه صلاحيت ملك‌زاده براي تصدي مسئوليت جديد را رد كرد. این تقابل میان مجلس و دولت با استعفای ملک زاده و پذیرش آن از سوی صالحی پایان یافت . 
"الف" در گزارشی که 14 دی ماه 89 منتشر کرده بود سیر ارتقاء ملک را چنین بیان می کند که ؛ آقای ملک زاده قبل از آمدن به تهران، در مشهد ساکن بود و با ارتباطاتی که فراهم ساخت در سفرهای آیت الله هاشمی شاهرودی، رئیس وقت قوه قضاییه ، سعی می کرد رانندگی و همراهی ایشان را از دست ندهد. همصحبتی با آیت الله شاهرودی راهی شد برای امکان ارتباط با مقامات قضایی و رسیدن به مدیرکلی در این قوه. از ملک زاده در این دوران به عنوان مشاور قوه قضاییه نامبرده می شد.
پس از آن وی در دانشگاه آزاد اسلامی مشاور جاسبی و همچنین رییس مرکز اطلاع رسانی دانشگاه آزاد را عهده دار شد. ملک زاده در این دوران دکترای خود را نیز دریافت کرد. پاسخ های ملک زاده به منتقدان مدیریت دانشگاه آزاد که با امضای "مشاور رياست عاليه و رئيس مرکز اطلاع رساني" امضا می شد، از یادگارهای وی در آن دوران است.
پس از پیروزی احمدی نژاد در انتخابات سال 84 ، ملک زاده با نزدیک شدن به مشایی، به معاونت رییس سازمان گردشگری و میراث فرهنگی رسید. سابقه و نهاد آشنایی ملک زاده با مشایی نامشخص است. معاونت ملک زاده در دولت اول احمدی نژاد که مشایی رییس سازمان میراث بود ادامه داشت. با انتقال مشایی به دفتر احمدی نژاد در دولت دوم، راه برای ارتقاء ملک زاده، بازتر شد. اواخر تابستان هشتاد و هشت، مشایی در مقام جانشین رییس جمهور در ریاست شورای عالی ایرانیان، برای معاون سابق خود حکم دبیری این شورا را امضا کرد. موازی کاری های شورای مذکور با وزارت خارجه و برخی اقدامات مشکوک دیگر، اعتراضات نمایندگان، وزیر خارجه و در نهایت مقامات عالی نظام را به همراه داشت که در نهایت به تصویب طرح تحقیق و تفحص این شورا از یک طرف و حذف متاخر متکی از وزارت خارجه از طرف دیگر انجامید.
در مراتب کسب مقام و منصب ، وی همچنین به عضویت و ریاست هیات مدیره "ایرانول " نیز نائل آمد ، اما بالاخره این صعود بی توقف او در روز دوم  تیرماه 90 پس از احضار و تفهیم اتهام به زندانی شدنش انجامید . حدود سه ماه بعد و در روز 21 شهریور عباس جعفری دولت آبادی، دادستان عمومی استان تهران، در جمع خبرنگاران از آزادی ملک زاده با "قرار وثیقه" خبر داد اما گفت که "رسیدگی به پرونده وی همچنان ادامه دارد.

رسیدن به مقام استادی!
دهم آبان 95 یکی از تالارهای مجلل شمال شهر، میزبان یک مراسم تجلیل بود؛ مراسمی که قرار بود در آن از مقام علمی یکی از اساتید دانشگاه تجلیل شود.
ملک زاده معاون رئیس جمهور سابق، همان استادی بود که در آن تاریخ مراسم تجلیل از مقام علمی وی در تالار الماس شهر با حضور برخی چهره های مختلف از جمله حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس، علیرضا ابراهیمی نماینده مردم رامیان در مجلس و بیاتی رئیس دانشگاه عدالت برگزارشد.
حدود 300 نفر از اساتید، قضات، کارمندان و دانشجویان دانشگاه های آزاد و دانشگاه عدالت به این مراسم دعوت شده بودند.
نکته قابل توجه در این مراسم این بود که تقریبا همه سخنرانان و مجری مراسم در مطالب خود به جایگاه علمی ملک زاده اشاره کرده و تاکید داشتند که وی چندی پیش به عنوان یکی از مفاخر علمی و فرهنگی کشور انتخاب شده است؛ اشاره سخنرانان نیز به برگزاری مراسمی در هفته های گذشته برای انتخاب ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر علمی و فرهنگی کشور بود که در سالن تفاهم تهران برگزار شد.
با توجه به سازوکار تعیین مفاخر علمی و فرهنگی کشور، این سوال ایجاد می شود که چه کسی با توجه با سابقه محمد شریف ملک زاده وی را به عنوان یکی از مفاخر علمی و فرهنگی کشور انتخاب کرده است؟
حدود یک ماه قبل از این مراسم، مراسم دیگری در سالن تفاهم تهران با عنوان «همایش رونمایی از کتاب اقتصاد مقاومتی و برجام و تجلیل از دکتر ملک زاده» با حضور جمعی از چهره های فرهنگی و دانشجویان دانشگاه آزاد و عدالت برگزار شد.
برگزار کنندگان این مراسم تاکید داشتند که قرار است در این همایش محمد شریف ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر علمی کشور ثبت و مورد تجلیل قرار بگیرد؛ البته به شیوه مراسم های رسمی حتی تمبر یادبود این تجلیل نیز آماده شده و توسط یکی از مسئولان اداره پست رونمایی و توسط حاضرین به امضا رسید.
در این مراسم تقریبا تمامی سخنرانان ملک زاده را با عناوینی نظیر، استاد بی نظیر، نابغه بزرگ، اولین مخترع بین المللی و ... مورد خطاب قرار می دادند؛ تعابیری که برخی از حاضرین در همایش از بیان آنها متعجب شده بودند.
در بخش دیگری از این از کتاب اقتصاد مقاومتی و برجام که توسط ملک زاده نوشته شده است رونمایی شد؛ کتابی 500 صفحه ای که حدود 300 صفحه از آن به طور کامل بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون برجام است و دیگر بخش های آن نیز به گواهی قسمت منابع و ماخذ همین کتاب، برگرفته از مقالات کارشناسان و شخصیت های علمی است که در رسانه های کشور، منتشر شده است.
عنوان برگزار کننده این همایش «دبیرخانه دائمی مفاخر و فرهیختگان» ذکر شده و سبحانی مسئول پژوهشگاه دائمی مفاخر ایران واستان مرکزی نیز در جایگاه مسئول دبیرخانه دائمی مفاخر وفرهیختگان معرفی شده بود.
پیگیری های خبرگزاری فارس از انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور که مسئولیت شناسایی این مفاخر را بر عهده دارد نشان می داد که این انجمن چنین مراسمی را برگزار نکرده است؛ یکی از مسئولان حوزه ریاست این انجمن تاکید داشت که مراسم انتخاب ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر کشور، از سوی انجمن برگزار نشده و تنها آقای محقق مسئول انجمن قرار بوده که در این همایش سخنرانی کند و حتی این سخنرانی نیز انجام نشده است.
در سوی دیگر ماجرا سبحانی که خود را مسئول پژوهشگاه دائمی مفاخر ایران واستان مرکزی معرفی کرده بود، در پاسخ به سوال فارس مبنی بر اینکه مسئولیت انتخاب ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر کشور با چه نهادی بوده، تاکید کرد که این انتخاب از سوی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی انجام شده ولی مسئولیت برگزاری همایش تجلیل از ملک زاده به دبیرخانه مفاخر و فرهیختگان که زیر مجموعه پژوهشگاه دائمی مفاخر ایران و استان مرکزی است، واگذار شده بود.
البته خبرگزاری فارس با مسئولان دانشگاه عدالت که آیت الله هاشمی شاهرودی به عنوان موسس آن شناخته می شود درباره برگزاری این مراسم تجلیل تماس گرفت، که یکی از مسئولان روابط عمومی این دانشگاه تاکید کرد که دانشگاه عدالت هیچ نقشی در برگزاری همایش تجلیل از ملک زاده نداشته است.
در این میان اما مراسم شب گذشته که در مجموعه الماس شهر برگزار شد مشخصا از سوی دانشگاه عدالت اسلامی برگزار شده بود و حجت السلام بیاتی مسئول این دانشگاه نیز بر روی این مساله تاکید داشت که این مراسم تجلیل از سوی دانشگاه و دانشجویان آن برای تجلیل از استاد خود برگزار شده است.
با توجه به سابقه خاص ملک زاده سوال های زیادی درباره ثبت وی به عنوان یکی از مفاخر کشور ایجاد شده است؛ با توجه به پیگیری های خبرگزاری فارس تقریبا هیچ نهاد رسمی نمی پذیرد که دقیقا با چه ساختار و چهارچوبی ملک زاده به عنوان یکی از مفاخر شناسایی شده است .


کد مطلب: 496

آدرس مطلب :
http://asremizban.com/news/496/راننده-پدرعلم-نوین-گردشگری-جهان

عصرمیزبان
  http://asremizban.com