به گزارش عصر میزبان عزت الله ضرغامی به خوبی می داند که چنین وقایع اجتماعی صنعت گردشگری یک کشور را با خسارات جبران ناپذیری مواجه و ایران هراسی را در جهان ترویج خواهد کرد.
بیشترین آسیب چنین وقایعی متوجه صنعت گردشگری ایران میشود که متاسفانه همواره از نگاه حاکمیتی مغفول میماند.
او در روزهای نخست اعتراض ها و اغتشاش های اخیر هرچند کوتاه اما واقع بینانه و منطقی در توییتی نوشت:« برخلاف تصور برخی دوستان و دشمنان، تجدیدنظر در برخی قوانین، به سقوط دومینو وار نظام منجر نمیشود. بزرگترین منکر، بدبین کردن مردم نسبت به اساس دین است. نظام بنبست ندارد. برخلاف تصور برخی دوستان و دشمنان، تجدیدنظر در برخی قوانین و روشهای ناکارآمد اجتماعی، به سقوط دومینووار نظام منجر نمیشود. تحولات اجتماعی را درک کنیم و برای آن برنامه داشته باشیم. ».
برخی از مسولان کشور و حتی فعالان گردشگری، اظهارات وزیر میراث فرهنگی را مرتبط با وظایف این وزاتخانه نمیدانند. این درحالی است که هرگونه رویداد و اتفاق اجتماعی، سیاسی و اقتصادی کاملا با معادلات گردشگری پیوند خورده است.
سید عزتالله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در توییت اخیرش موضع خود را نسبت به عملکردِ ستاد امر به معروف و نهی از منکر مشخص کرد.
او نوشته است: «مدتی پیش در مورد ستاد امر به معروف توییتی زدم و مورد گله قرار گرفتم که چرا این نهاد مقدس را تضعیف میکنم؟ امروز که ظاهرا همهیِ آن دوستان به همین نتیجه رسیدهاند، میگم: «باباجون مردم اگر نخوان امر به معروف بشن باید کیو ببینن؟»
وزیر میراث فرهنگی را با گذشته اش قضاوت نکنیم. او در وارتخانه میراث فرهنگی به خوبی به موانع و آسیبهای اجتماعی در ایران پی برده و با واقعیت های میدانی جامعه امروز آشناست .