تاریخ انتشار :جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۰
کد مطلب : ۱۸۸
جالب است ۰ +
نقش آلمانی‌ها در ساخت راه‌آهن شمال پررنگ بود.
دیپلماسی آلمانی با لباس چوپانی
ژرمن‌ها در مسیر ساخت راه‌آهن شمال همکاری تنگاتنگی با ایرانی‌ها داشتند و آثار و تلاش‌های ماندگاری را در راه‌آهن شمال و در مسیر بندرترکمن تا قائمشهر از خود به جای گذاشتند. حالا که راه‌آهن سراسری ایران ثبت جهانی شده است، یکی از کشورهایی که می‌تواند گردشگران‌ خود را راهی ایران کند، آلمان است.
رویدادهای مرتبط با آلمانی‌ها در این مسیر می‌تواند پای گردشگران آلمانی را به ایران باز کند.
سه سال قبل سفیر پیشین آلمان در ایران، به اتفاق کارکنان این سفارت، با قطار گردشگری به مازندران سفر کرد.
میشل کلوربرشتولد به دلیل سوابق امنیتی خود بهترین راهکار برای تحقق یک دیپلماسی موفق را حضور در میان مردم می‌دانست و فارغ از تشریفات دیپلماتیک، به جاهایی می‌رفت که تاکنون هیچ سفیری نرفته است. عکس‌های این سفیر آلمانی خاص‌ترین عکس‌های یک دیپلمات در ایران است. او در سفر ریلی خود به راه‌آهن شمال هم به این خاص بودن تاکید داشت. سفیر برای دیدن این مسیر با بادیگارد و تشریفات به سوادکوه نرفت.
ترجیح داد با کارکنان سفارت و خانواده‌اش سوار قطار شود و از شاهکار ریلی جهان دیدن کند.
او سفرش را عالی و رویایی توصیف کرد. کاری که سفیران و دیپلمات‌های ما با آن بیگانه‌اند و تمایلی برای خارج شدن از کت و شلوارهای اتو کشیده و یقه‌های دیپلماتیک ندارند.
راه آهن شمال برای سفیر آلمانی‌ها یادآور روزهایی بود که مهندسان آلمانی در بخشی از مسیر، با همت کارگران و متخصصان ایرانی چنین دستاورد باشکوهی را خلق کرده‌اند. اروپایی‌هایی که مسیر راه‌آهن شمال را دیده‌اند این جاذبه را کم‌نظیر و خاطره‌انگیز توصیف کرده‌اند.
ثبت جهانی راه‌آهن ایران، یک فرصت طلایی برای رونق گردشگری راه‌آهن در ایران است. 

http://asremizban.com/vdcakan6149na.5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما